Werkwijze

Trowaves

Wat is mijn werkwijze?

Ik werk vanuit een holistische visie. Als je werkt met deze werkwijze wil dat zeggen dat ik naar de mens kijk in zijn geheel, zijn totaliteit. Lichaam en geest zijn, voor mij, één en niet los te zien van elkaar. Ook ga ik er vanuit dat de wijsheid in ieder mens zelf zit. Een ieder weet, diep van binnen, heel goed wat er nodig is maar door allerlei overtuigingen, patronen, verwachtingen van jezelf en van anderen word het weten en voelen wat er nodig is wel eens zo diep weggestopt. Dan is het fijn als er iemand is die dit samen met jou weer helder kan krijgen.

Werkwijze psychosociale therapieEn zo iemand zou ik voor jou kunnen zijn. Zoals er niet één waarheid is is er ook niet één methode om mee te werken. Mijn werkwijze heeft zich ontwikkeld door van allerlei methodes wat mee te pikken. Het is mijn unieke werkwijze die ik volledig af zal stemmen op jouw behoefte. Ik ga met je kijken naar je probleemsituatie die ik dan meteen een uitdaging wil noemen.

Samen gaan we kijken naar wat er nodig is. Het begint met de kennismaking. Dit kan in mijn praktijk of telefonisch en duurt ongeveer een half uur. Dat is vrijblijvend wat betekent dat je aan het einde van dit gesprek gewoon kunt zeggen “met jou voel ik geen klik” of “het voelt niet veilig” of wat het ook moge zijn. Het is allemaal prima en kost je niets.

Als we besluiten verder te gaan dan volgt er eventueel aansluitend aan de kennismaking een intakegesprek. Je kunt overigens de behandelovereenkomst ook van te voren invullen en meenemen. Je kunt het document onderaan deze pagina downloaden. In de behandelovereenkomst staan je personalia, de manier van betalen, de anamnese en wat de hulpvraag is. Ook kunnen er afspraken gemaakt worden over de duur en eventueel de hoeveelheid sessies die je wilt. De behandelovereenkomst wordt dan ondertekend door beiden en wordt ingescand bij je cliëntendossier.

Het intakegesprek duurt één uur. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kan tijdens dit gesprek aangeven wat je verwachtingen zijn. Belangrijk hierin is dat je weet dat er geen pasklare oplossing is en dat ik samen met jou op zoek ga naar de wijsheid die in jezelf zit. Hierbij gebruik ik mijn intuïtie, mijn empathie, de kennis vanuit mijn opleiding tot transformatietherapeut en mijn levenservaring. Van jou verwacht ik jouw inzet om te willen transformeren. Dan durf ik te zeggen dat er altijd inzichten komen tijdens één of meerdere sessies. Samen met jou maak ik afspraken met daarin jouw doelen en jij bepaalt hierin welke kant we opgaan. Ik volg je, ga naast je staan en zal je af en toe een spiegel voorhouden. Dit alles in een veilige en rustige ruimte.

Begeleiding vanuit mijn hart naar jouw doel(verlangen)

Trowaves

Mogelijkheden

  • Wat is transformatietherapie?
  • Hoe werkt het?
  • Wanneer is het effectief?
  • Wat is EMDR precies?
  • Hoe zet ik het in?
  • Wanneer te gebruiken?
  • Wat is relatietherapie?
  • Voor wie is het?
  • Hoe werkt het?

 Workshops
Bij Trowaves worden regelmatig workshops gegeven. Deze workshops kunnen gaan over zelfcompassie, meditatie en meerdere thema’s.
Wil je hier meer over weten neem dan, geheel vrijblijvend, contact met mij op. De workshops worden gehouden met minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers.

Scroll naar top