Transformatietherapie

Transformatietherapie
Wat is transformatietherapie?
Transformeren is veranderen vanuit een diep wezenlijk niveau. Een menselijke transformatie leert ons een leven te leiden vanuit het hart. Het is een therapie waarbij je kunt werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, bewustwording. Zo kom je bij jouw doel-essentie-verlangen. Dit alles onder begeleiding van een therapeut die jou op een liefdevolle wijze kan confronteren, kan ondersteunen, kan aanreiken, en stil met je kan zijn. Die gebruik maakt van intuïtieve vermogens, energetisch bewustzijn, praktische psychologie en dit met elkaar verbindt.
Werkwijze transformatietherapie
Bij transformatie therapie wordt er vooral afgestemd op JOU. Wat heb jij nodig? Wat wil jij bereiken met de therapie? Wat past bij jou? Wil jij de verantwoording nemen voor jouw transformatie? Dit zal tijdens het intakegesprek, maar zeker ook tijdens iedere sessie opnieuw afgestemd worden.
Bij transformatie therapie maak ik gebruik van verschillende methodieken met oefeningen, zelfreflectie, bewustwording, enzovoort.
Energetica
Energetica
Innerlijke stilte, het energieveld om jou heen, kun jij dit voelen? Kun jij in stilte zijn en zeggen: "ik ben wie ik ben! Ik ben…......."
Het beschermen en reinigen van jouw aura (energieveld) om je heen zodat andere mensen en situaties je niet helemaal in beslag nemen.
Spirituele psychologie
Spirituele psychologie
Aura(energieveld) en chakra’s(energiesystemen)
Systeem-denken
Systeem-denken
Een systeem is bv jijzelf, een gezin van herkomst, je gezin, je vriendenkring, je collega’s, enz. Bij een systeem gaat het om de geordende delen, die elkaar beïnvloeden.
Wanneer kan transformatietherapie worden ingezet als behandeling?
Ieder mens kent in zijn leven periodes waarin het wel eens tegen zit. Soms is een situatie zo ingrijpend dat je als mens vast komt te zitten. Het is fijn als er dan iemand is die je een begeleidende, soms liefdevol confronterende en helpende hand kan bieden.
Transformatie therapie biedt uitkomst bij o.a. de volgende uitdagingen:
- Persoonlijke sfeer
- Gebrek aan sociale- of communicatieve vaardigheden
- Gebrek aan zelfvertrouwen of zingeving
- Psychosomatische klachten
- Onzekerheid, angst, nervositeit en stress
- Eenzaamheidsproblemen
- Concentratieproblemen
- Emotionele traumaverwerking
- Relationele sfeer
- Rouwprocessen
- Gezins-en relatieproblemen
- Werksfeer
- Communicatieproblemen
- Conflicten
- Overbelasting
- Werkdruk
- Gebrek aan arbeidsmotivatie en werklust
- Arbeidsverzuim