Tarieven en vergoeding

          

Tarieven en vergoedingsmogelijkheden

 • Kennismakingsgesprek:
  • 30 minuten. Telefonisch of in praktijk. Gratis.
 • Intakegesprek:
  • 60 minuten. € 60,00
  • 90 minuten. € 90,00
 • Psychosociaal consult individueel
  • 60 minuten. € 60,00
  • 90 minuten. € 90,00
 • Reiskostenvergoeding:
  • bij thuisconsult. € 0,25 per km.

Alle bedragen zijn incl. 21% BTW of vrijgesteld van BTW

Vanaf januari 2020
is er de mogelijkheid om de sessies met de pinpas te betalen.
Het intakegesprek, de eerste keer, zal dan per pin of contant betaald gaan worden.
De keuze van betaling daarna is aan jou (evt uitzonderingen gaan in overleg). De factuur volgt achteraf per email.

Annuleren van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur tevoren via telefoon of email. Daarna wordt een consult van een uur in rekening gebracht. Mocht het niet mogelijk zijn om naar de praktijk te komen dan kan ik tegen een (km)-vergoeding ook naar u toe komen.

Ik ben geregistreerd bij de NFG, de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, in de vakgroep psychosociaal en maatschappelijk werk (VPMW) en RBCZ, het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Dit houdt in dat ik, als psychosociale hulpverlener en zorgprofessional bij Trowaves, zal voldoen aan de kwaliteitseisen van de NFG. Ook verplicht ik me tot deelname aan bij- en nascholing.

De zorg rondom de Wkkgz (Wet Klachten, Kwaliteit en Geschillen Zorg) zal door de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, via Quasir, zijn geregeld middels een klachtenfunctionaris en aansluiting bij de geschillencommissie.

Dit betekent dat er vergoedingen vanuit verschillende zorgverzekeraars mogelijk zijn, indien u aanvullend verzekerd bent. Check vooraf altijd uw polis om misverstanden te voorkomen. De kosten van een psychosociaal consult tellen niet mee voor het eigen risico.

Let wel: alleen de individuele psychosociale consulten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen. Groeps-, relatietherapie en coaching komen niet voor vergoeding in aanmerking!

Een overzicht van de zorgverzekeraars en hun vergoedingsmogelijkheden* vindt u op www.de-nfg.nl/vergoedingen.

Persoonsgebonden budget(PGB)

Wanneer u een PGB ontvangt kunt u begeleiding bij mij inkopen.

 

Een minimum inkomen?

Voor mensen met een minimum inkomen geldt een aangepast tarief. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij voorkeur per email.

 

* Het overzicht van de zorgverzekeraars is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de NFG. De NFG en Trowaves zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden
* Trowaves is tevens onderdeel van het therapiepsycholoog-netwerk. U vindt mij daar onder deze link.