Over ons

Trowaves

De route naar Transformatietherapeut

Trowaves i am

Transformatietherapeut Annemieke van Meel
Annemieke van Meel

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemieke van Meel-Troost en ben transformatietherapeut. Ik ben getrouwd, moeder van twee kinderen en ik ben oma van een prachtige kleindochter. Na een lange periode in mijn leven gewerkt te hebben in de zorg kwam er een moment waarop het zorgen voor de ander, op de manier die ik gewend was, niet meer kon. Eigenlijk was het zo dat ik hierdoor mijn ontslag kreeg in de zorg en wat moest ik toen gaan doen?

En hoe nu verder?

Ik kon bij de pakken neer gaan zitten, wat ik overigens best even heb gedaan. Of ik kon gaan kijken naar de mogelijkheden die er nog waren.

Mijn verhaal in een notendop want het alleen maar willen zorgen voor de ander kwam natuurlijk ergens vandaan. Dus het werd tijd om mezelf niet alleen te troosten maar er ook wat beweging in te gaan zetten. Maar wat dan en hoe?????

Ik ben in 2015 begonnen met mijn bedrijf Nirvanacoachingcenter (nog een stukje zorgen voor de ander). Maar ook ben ik in 2014 een HBO opleiding transformatietherapeut gestart. Een opleiding waarin je diepgaande processen aangaat om jezelf te transformeren, je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven, je trauma’s te doorleven, je negatieve overtuigingen te herkennen en los te laten, bewustwording en nog heel veel meer. Tijdens de opleiding transformatietherapeut heb ik veel van mezelf mogen ontdekken en heb ik mezelf behoorlijk zien transformeren. Ik weet nu, uit ervaring, dat het mogelijk is om te kunnen transformeren als je iemand naast je hebt staan die dit, in een veilige omgeving, kan begeleiden. Mijn reis naar wie ik nu ben. En waar altijd beweging zal zijn.

De doorstart

Ik ben in 2017 afgestudeerd als transformatietherapeut aan de NEM Academy in Breda. Vanaf 1 januari 2018 is mijn praktijk Trowaves definitief van start gegaan.

De naam Trowaves is ontstaan uit de eerste 3 letters van mijn meisjesnaam TROost en het woord WAVES, staat voor golven en beweging, het op- en neer gaan, het vasthouden en loslaten en het geven en nemen.

Mijn leven dat voor- en tegenspoed gekend heeft, maar waar ik nu mooie stappen in heb durven nemen. Hier uitgekomen als een krachtige vrouw die weet en voelt dat troost alleen niet genoeg is. Er is altijd weer beweging om verder te kunnen groeien.

Mijn missie

Ik wil met Trowaves graag jouw steuntje in de rug zijn met troost en beweging naar kracht.

Transformatietherapeut werkt als een vlinder

Trowaves

Reviews

Dit zeggen mijn cliënten

Scroll naar top