Online therapie

Trowaves

Beeldbellen

Wanneer online therapie sessies?

Dat doe je bijvoorbeeld als:

  • je niet kunt, durft of wilt rijden naar mijn praktijk Trowaves
  • je de eerste kennismaking en/of intakegesprek liever “op afstand” wilt doen
  • als je behoefte hebt om het gesprek in de voor jou meest veilige ruimte, je eigen huis, wilt doen
  • als je het fijn vindt om tijd te besparen

Is een online therapie sessie wel veilig zodat niemand deze mee kan luisteren?

De online therapie sessies worden gedaan via de provider Logicare. Deze provider wordt geadviseerd door de beroepsverenigingen NFG en RBCZ en is AVG proof. Wat AVG proof inhoudt kunt u lezen bij de autoriteit persoonsgegevens.
De provider krijgt alle data gescrambled zodat er niemand tot persoon herleidbare gegevens kan zien. Voor mij is dat erg belangrijk omdat je veilig voelen en vertrouwen mogen hebben de basis is van onze gesprekken samen. Sinds 2018 is het ook wettelijk verplicht.

Online therapie met behulp van beeldbellen
Online therapie met behulp van beeldbellen

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je een afspraak met mij wilt maken voor een online sessie dan stuur je een mailtje of je belt mij op.  Nadat je hebt gevraagd om een online therapie sessie plan ik deze in. Ik stuur je dan een uitnodiging met de datum en de tijd. In deze uitnodiging staat een link. Als je vijf minuten voor de afspraak deze link aanklikt dan ben je klaar om de online sessie te gaan doen. Ik zorg natuurlijk dat ik op die tijd voor de camera van de computer zit.

Wat kost de online sessie?

Een dergelijke sessie kost hetzelfde als een psychosociaal consult, namelijk €60,00 p/u. Je kunt natuurlijk ook een sessie doen van anderhalf uur. Het is wel zo duidelijk voor beiden als je dat van tevoren aangeeft zodat ik er rekening mee kan houden. Het pinnen gaat na afloop van een online sessie helaas niet. Ik stuur je de factuur na afloop van de sessie met de vraag of je deze binnen 7 dagen wilt overschrijven.

Indien je niet aanwezig kunt zijn op de afgesproken datum en/of tijd graag uiterlijk 24 uur van tevoren doorgeven. Anders wordt de tijd voor de gemaakte afspraak volledig in rekening gebracht.

Online psychosociale therapie

  • Als het even niet zo lekker gaat
  • Wanneer je je moe voelt, onzeker of angstig
  • Als je depressief bent, makkelijk in paniek raakt

Trowaves kan je hierbij uitermate goed helpen, óók online!!
Mail of bel me.

Scroll naar top